04:04 anlamı, Saat 04:04 Anlamı, Saat 04:04 çift saat anlamı


Çift Saat 04:04 Anlamı

Seni Çok Seviyor!

Karşındaki insan seni düşündüğünden çok seviyor. Her vakitte seni düşünüyor ve aklında hep sen varsın. Seninle çok güzel planlar yapmak ve zamanının hemen hemen tamamını seninle geçirmek istiyor. Resmen senin için yaşıyor, senin için yemek yiyor ve senin için tüm gün işlerini hallediyor.

Bu insanı kaybetmemeye bak ve onun bu sevgisini hak etmeye çalış. Çünkü dünyada seni bu kadar seven birini muhtemelen bir daha bulman çok ama çok zor! Ona sıkıca sahip çık ve onun sevgisine layık olmalısın.

Sabah yemek yerken, hafta sonu planı yaparken, arkadaşlarıyla konuşurken bile sürekli aklında sen varsın. Hadi yine en şanslısı sensin!

Seni çok seven birinin olması oldukça hoş bir duygu. Bazen belli birtakım olay yada hayatın içinde yer alan olaylar bunu işaret etmekte. Ama bir diğer önemli konu da saat anlamlarıdır. Saat 04.04 bunu size en iyi ifade eden bir zamandır. Mantıklı düşünün. Saat 04.04 sularında uyumayan ve elinde bir telefon halan size bir şeyler yazmaya çalışan biri size aşık değil de nedir?

Bu nedenle kesinlikle seni seviyor. Saatler arasında en duygu yüklü olan zaman. Bu zaman içinde senden bir şeyler bekleyen veya sana karşı hisleri belirginleşmiş biri var demektir. Kadınların bu saati sevmesi gerekir. Çünkü o söylemese bile senin bildiğin bir gerçek mevcut. Erkeklerden çok zor duyulan “Seviyorum” kelimesini saat anlamı yoluyla çözümleyebilirsin.

Bazen endişeler yaşarsın. Artık beni sevmiyor diye. Ama bu zaman çevresinde dönüp duruyorsun; bil ki sana gerçekten aşık. Sevgi kelimesinin anlamı oldukça yüklüdür. Yani bir insan bunun anlamına yada büyüklüğüne zor erişir. Ancak karşındakinin onu sevdiğini anlaması için bu saatler içerisinde kendine bakması lazım. Bir gün gelir ve seni sevdiğini söyler. Buradan bakmış olduğun saatin sana doğru anlamlar çıkardığını okuyabilirsin.