03:03 anlamı, Saat 03:03 Anlamı, Saat 03:03 çift saat anlamı


Çift Saat 03:03 Anlamı

Sana Aşık Olmaya Başlıyor!

Haberler güzel, karşındaki kişi sana karşı gönlünü hoş tutuyor. İlk görüşmeleriniz ve flörtleriniz yolunda ilerliyor ve sana karşı bir takım hisler oluşmaya başlıyor. Şimdilik inanılmaz bir aşkın başladığını söylemek mümkün olmaz ancak güzel bir aşkın ilk fitili ateşlenmiş durumda. Bunun kıymetini bilerek, bu ilişkiyi nasıl bir sonraki noktaya taşıyacağınıza karar vermelisiniz.

Arkadaşlık ve tanışma olarak başlasa bile, karşındaki insan bunu aşka çevirmiş durumda görünüyor. Senin tarafında işler o yönde değilse bile de onun kalbinde yavaş yavaş kelebekler uçuşmaya başlamış durumda.

Evet! işte bu demelisin. O beni seviyor ve bana duygularını ifade edecek. Gerçekten de öyle. Sana karşı boş olmayan bir adam yada kadın var . Erkekler çoğu zaman kadına karşı hislerini kısa sürede netleştirir. Ancak kadınlar öyle değildir. Hislerinde emin olana kadar beklerler. Zaten bunun tersinde davranışlar yapan bir kadın varsa senle alay ediyordur..

Bir erkek sana aşık olmaya başlıyorsa bekle ve gör. Saat 03.03 bereketli bir zaman . Ancak bunun gerçekleşmesi için zamana ihtiyaç var. Ama bilmen gereken bir şey varsa da sana karşı hislerinin olduğu ve sana mutlaka açılması yönünde ciddi kararlar aldığını fark etmelisin.

Bu özel saatte direkt olarak anlam içeren bir ifade var. Sana aşık olmaya başlayan birinin değişecek hareketleri ve sana olan davranışlarda şaşkınlığa kadar giden durumlar olacaktır. Bu tip durumların tek özeti de bu zaman dilimi.