05:05 anlamı, Saat 05:05 Anlamı, Saat 05:05 çift saat anlamı


Çift Saat 05:05 Anlamı


Senden Nefret Ediyor!

Karşındaki kişi senden nefret ediyor, onu affettirmek veya aklındaki olumsuz düşünceleri yok etmek için acilen telefon etmelisin! Onu neden bu kadar sinirlendirdiğini bilemiyoruz, ancak tavırların ve yaptıklarından ötürü sana bayağı sinirlenmiş vaziyette.

Bunun birçok sebebi olabilir. Örneğin, arkadaşları yanında onu aşağılayan, ya da alaycı bir tavır sergilediysen eğer buna sinir olmuş olabilir. Ya da bir sözünü yerine getirmemişsen, ona karşı güven vermeyen bir duruş, sinirlenmesinin en büyük sebebi olabilir!

Senden nefret eden bir sevgilin olduğunu düşün. Bunu düşünmek bile insanın modunu düşürmekte. Ama durum bu şekilde olsa da mutlaka bir sebebi vardır. Diyelim ki bir kafede oturuyorsun ve saate baktın, saat tam 05.05 zaman dilimin ifade ediyor. Ertesi gün yine aynı saat diliminde gözlerin saate daldı. Hemen aklına getirmelisin ki sevgiliniz sizden büyük nefret ediyor. Bu nedenle saat aralıklarına ve saatin ne tür bir anlam ettiğine dikkat çevirmelisin.

Bu tip bir durumda elbette gidip ona “Neden benden nefret ediyorsun?” diye sormamalısın. Yada bunu belli etmesini bekleme. Bu gizli olan ama sana asla belli edilmeyen bir durum. Ama unutmamalısın. Kesinlikle kısa sürede olmasa da ilerleyen tarihlerde bunun nedenini ve neden bu noktaya gelindiğini de sana kesinlikle söyler.

Bazı durumlarda erkek arkadaşınız size soğuk davranabilir. Bunda bir neden ararsınız. Yalnız herhangi zamanlarda saat tam da bu dilimdeyken sende saate bakıyorsan endişe duymaya başlamalısın. Çünkü senden nefret eden bir sevgilin olabilir.