02:02 anlamı, Saat 02:02 Anlamı, Saat 02:02 çift saat anlamı


Çift Saat 02:02 Anlamı

Senden Hoşlanıyor !

Sevdiğin kişinin senden hoşlandığı ortada! Aşk veya ciddi ilişki düşündüğünü söyleyemeyiz ancak gerek konuşma tarzın, gerekse hal, hareket ve fiziksel görüntün onu baştan çıkarmaya yetmiş gibi görünüyor. Karşı taraf senin doğru kişi olup olmadığını ölçüp biçmeye şimdiden başlamış!

Ona güven veren tavırlar yansıtmalısın. Dengesiz hareketler onu senden kaçırmaya yetecek ve aklını bulandırabilmeye yetecek.

Seni uzaktan uzağa takip eden. Sana ilgiyle bakan ve senden yüksek oranda hoşlanan biri var. Sen de bunu bilmiyorsun. Ama hemen üzülme! Saat olarak bu zaman seni mutlu edecek. O kişi seninle gelip konuşacak ve senden hoşlandığına dair çok özel sözler sarf edecek. Sen de buna kayıtsız kalmayıp hoşlandığını açık açık belli etmelisin.

Saatlerle aran iyi veya bu saate özellikle düşünceler seni buluyorsa, en kısa sürede sana açılacak biri var demek. Sen de bekle ve gör. Ne denli hoş bir gelişme olacağına tanıklık edebilirsin. Bu tip durumlarda en hoş sözleri duymak istersin. Ama bunu senden hoşlanan kişi dışında kimse sarf etmeyecek. Unutma ki uzaklarda ya da çok yakınlarında sana karşı derin duygular besleyen biri olabilir.

Hoşlanmak kadar ve birbirinize karşı bağlanmak kadar mükemmel bir his yok. Kadın olarak bunu bilmek en olası hakkın. Sokakta yürürken biri sana saati sordu ve sen de baktın. Bu saat dilimlerinde isen bil ki kısa sürede sana açılmak isteyen birileri var. Çünkü hoşlanmanın vakti olarak bilinir. Bu saat zamanında hemen kafanı çalıştır. Acaba çevremde yada takın zamanda bana karşı yakın olan, sürekli güzel sözler eden kimler var? Doğru cevabı hemen düşünerek bulabilirsin.