01:01 anlamı, Saat 01:01 Anlamı, Saat 01:01 çift saat anlamı


Çift Saat 01:01 Anlamı

Seni Seviyor!

Sevdiğin kişinin seni sevdiği çok belli ve senden başkasını hafızasına bile almıyor. Karşındaki insanın tek düşündüğü şey seninle olan sevgi bağının büyüklüğü!

Onun bu sevgisini iyi değerlendirmelisin. Eğer sen de en az onun kadar seviyorsan birbirinizi bulmuşsunuz. Heyecanlı bir ilişki başlamak üzere ya da zaten böyle bir ilişkinin içerisindesiniz. Bu zamana kadar karşına çıkan insanların içerisinde senin değerini anlayıp sayacak kişi o! Doğru bireyle berabersin ve daha önceki ilişkilerine benzemeyeceğinden, ya da daha önceki bahaneleri yemeyeceğinden emin olabilirsin. Bu insan seni yalnız bırakacak kişi değil. Bu kişi senin iyi ve kötü günlerinde hep yanında olacağını belli ediyor!

Hayatının anlamını kaybetmemeye özen göster, çünkü bu insan çok farklı ve başkalarıyla karşılaştırmak çok abes kalır.

Haydi yüzün gülsün! Seni çok seviyor. Saat 01.01 sevgililerin birbirini düşündükleri ve bir birlerine olan bağlılıklarını kuvvetlendirdikleri özel bir an. Seni seviyor ve senle olmak istiyor. Seninle yürümek ve seninle çok özel vakit geçirmek istiyor. Ama bunu sen dışarıdan okuyamıyorsun. Gözlerin bu saatlerde düşünceli oluyor veya saate dalıyorsan sevin. Çünkü o seni seviyor.

Sevmek ne kadar güzel bir duygu. Sevilmek te öyle. Ama bunu duygulara dönüştürmek ve karşındakine söylemek muazzam bir olaydır. Eğer kadınsan, seni seven bir erkek var veya bunu sana açıklamak isteyen birisi var. Bunun için bekle yada saate bakarak kimin olabileceğini anlamaya çalış. En güzel sevgi sözlerini duymak için bu saat sana yeter artar.
Hiç merak etme, en güzel anları yaşayacak ve yine en güzel anlarda seni seven birinin olduğuna dair net bir bilgi alacaksın. Bunun için biraz sabret ve mutlu ol! Endişe duyduğun ve belki de ona inanmadığın bir kişi seni çok seviyor, sana en kısa zamanda açıklayacak.