07:07 anlamı, Saat 07:07 Anlamı, Saat 07:07 çift saat anlamı


Çift Saat 07:07 Anlamı

Senden Çocuk Yapmak İstiyor!

Şu anda her şeyden çok yapmak istediği senden bir çocuk! Sana benzeyen ve ortalıkta minicik pıtı pıtı dolaşan bir çocuğu o kadar çok istiyor ki! Muhtemelen dışarıda gördüğü, pusette sevimli bir çocuk gördüğünde aklına gelen kişi sensin! Seninle varlığını ve soyunu ilerletmek istiyor. Babası ya da annesi olması istenen kişiler şanslıdırlar çünkü bir birey, kolay kolay bir başkasıyla çocuk yapma fikrine sıcak bakmayabilir.

Eşinizden çocuğunuzun olması bu hayatta anlam yükü çok derin bir duygudur. Bir kadın olarak erkeğin nelerden bahsedeceği konusunda tam bir bilgi almakta zorlanırsınız. Ancak saat dilimi olan 07.07 size bunu aslında anlatıyor. Bazen kadınlar saatlerin anlamlarını çok merak eder. Bu nedenle de saat 07.07 sularında gözler gidiyor ve aklınıza sevgiliniz geliyorsa mutlu olun. Çünkü sizden bir çocuk yapmak isteyecek.

Bunu sadece erkekler düşünmez. Kadınlar da sevdiği erkekten çocuğu olmasını ister. İşte bu durumlarda erkekler de saat üzerinden bunu anlayabilir. Hisleri kuvvetli olan ve özellikle saat 07.07 olduğu zaman kolunuzdaki saate bakıyorsanız, sevgiliniz yada eşiniz sizden çocuk yapmanızı isteyecek.

Saat anlamları arasında belki de en manidar saat dilimi. Ama bu saat diliminde çok nadir düşünüp durabilirsiniz. Eğer özellikle bu zaman sularında aklınızda ona gidiyorsa çocuk yapma zamanı geliyor demektir.